Voorbeelden 3D

Wij verzorgen uw 3D tekening of Artist Impression op basis van computersoftware. Met een 3D tekening kunt u vanuit elke gewenste hoek de materiaalkeuze, de exacte afmetingen en de juiste aanzichten van het ontwerp bepalen. 3D tekenen vormt een fantastische manier om de wensen van uw klant te visualiseren.

3D tekening exterieur

Op basis van 2D CAD tekeningen of schetsen maken wij 3D artist impressions van uw projekt(en). Voor de materialisering gebruiken wij texturen van echte foto’s met als resultaat een realistische 3D-tekening. Hieronder enkele voorbeelden (klik op de afbeelding voor een vergroting).
.

3D tekening interieur

Het interieur van een woning of appartement is tegenwoordig minstens zo belangrijk als de buitenkant. Om een project een optimale woonbeleving mee te geven is een 3D tekening van een interieur een must!


.

Product visualisatie

Noodzakelijk voor bijna ieder product is een realistische 3D tekening. Het beeld zegt namelijk veel meer dan de technische 2D tekeningen. Met een 3D tekening van uw product trekt u uw klanten over de streep!
.
.
.

Bouwkundig tekenbureau MAX3D! tekenstudio is aangesloten bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI NIRIA. Voor onze dienstverlening en leveringen is de RVOI - Regeling van de Verhouding tussen Opdrachtgever en adviserend Ingenieursbureau - van toepassing.