3D-tekening

Wij verzorgen uw 3D tekening of Artist Impression op basis van computersoftware. Met een 3D tekening kunt u vanuit elke gewenste hoek de materiaalkeuze, de exacte afmetingen en de juiste aanzichten van het ontwerp bepalen. 3D tekenen vormt een fantastische manier om de wensen van uw klant te visualiseren.


3D tekening exterieur

3d tekening woningbouw

Op basis van 2D CAD tekeningen of schetsen maken wij 3D artist impressions van uw projekt(en). Voor de materialisering gebruiken wij texturen van echte foto’s met als resultaat een  realistische 3D-tekening.


3D tekening interieur

3d tekening interieur

Het interieur van een woning of appartement is tegenwoordig minstens zo belangrijk als de buitenkant. Om een project een optimale woonbeleving mee te geven is een

3D tekening van een interieur een must!

 


De 3D tekeningen kunnen door ons worden verwerkt tot veelzijdig presentatiemateriaal van bouwbord en brochure tot een projectmatige website. Ook hierin kan MAX3D! u van dienst zijn.


Product visualisatie

3D_product_visualisatie Noodzakelijk voor bijna ieder product is een realistische 3D tekening. Het beeld zegt namelijk veel meer dan de technische 2D tekeningen. Met een 3D tekening van uw product trekt u uw klanten over de streep!